Retur og frakt

Retur sendes til adresse: Solitude Vintage, Frognerveien 44, 0266 Oslo

Vi anbefaler Posten Norgespakke for å sende varer i retur. Dobbeltsjekk at postkode er riktig, ellers får vi ikke pakken. Vi har dessverre ikke kapasitet til å hente pakker fra hentesteder. Hvis du bruker annen leverandør, må du sikre at de kan levere til en postboks.

Reklamasjon

OBS! Ved reklamasjon må det gjøres avtale FØR produkter evt sendes i retur, vi erstatter ikke returfrakt uten avtale.

Eventuelle uforutsette feil eller mangler ved varer levert fra Solitude Vintage, skal oppgis innen rimelig tid etter at du har mottatt varen. Ved reklamasjon vil vi tilby deg returetikett – ikke send noe på egen bekostning. 


Slik reklamerer du på en vare:

1. Send oss en mail på info@solitudevintage.no og forklar hva det gjelder. Send gjerne ved bilde av feilen.
2. Vent på svar eller evt forklaring fra oss

 

Frakt fra nettbutikk

Varene blir sendt fra vårt lager alle ukedager og kan forventes levert innen 2-5 virkedager. 

Frakt ut av landet

Vi sender ikke varer ut av Norge fra vår nettbutikk per dags dato.


Ordresporing 

Når et kjøp er gjennomført vil du få en lenke fra vår transportpartner, Bring, med muligheter for sporing. 


Retur og angrerett

Vilkår for retur 

• Hos Solitude Vintage har du 14 dages returrett fra dagen du har mottatt varen. For å benytte deg av returretten må du bruke det vedlagte returskjemaet.


• Varer som ønskes å returneres må være i samme stand som da den ble solgt og ha prislapp festet på varen.


• Når en returnert vare er mottatt i nettbutikken vil kunden få refundert pengene inkludert opprinnelig frakten (dette gjelder enten retur av hele sendingen eller etter avtale på feks reklamasjon av vare). 


• Hver pakke inneholder et returskjema. Dersom du har mistet dette kan du logge deg inn på Min Side og laste ned et nytt, er du ikke innlogget kunde hos oss kan du kontakte oss og be om et skjema. Husk å fylle ut ordrenummer når du returnerer noe.

Hvis du ønsker å sende varen i retur til oss kan du sende den tilbake på billigste fraktmåte og i forpakning du mottok ved levering. Du vil få refundert beløpet på varene innen 4-7 dager etter at vi har mottatt varen. Vår returadresse er: Solitude Vintage, Frognerveien 44, 0266 Oslo. Du vil ikke bli refundert for returfrakten (kun frakten som ble betalt ved kjøp, se over). 

Uavhentede pakker:

Dersom du ikke henter din pakke, eller kontakter oss og opplyser om hvorfor du ikke har hentet den, og den returneres fra hentested til oss, vil vi legge varene ut for salg på nytt. Vi kan dessverre ikke dekke ny utsending.